© 2016 by CookEnRoute and T.T. Spriensma Photography

Algemene Voorwaarden

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
Accomodatie in Sölden
Onze accommodatie in Sölden

Pension Innerwald in Sölden

 

Pension Innerwald is een ruim en sfeervol chalet met een ideale ligging in Sölden. Het is niet het meest luxueuze Chalet, maar dit wordt al gauw vergeten door zijn innerlijke charme. Het chalet is verdeeld over drie verdiepingen en is geschikt voor 21 personen. Het chalet ligt in het dorpsdeel Innerwald, op een zonnig plateau net boven het gezellige centrum van Sölden.

 

Enkele jaren geleden is de centrum shuttle gebouwd. Deze lift verbindt het centrum van Sölden met het dorpsdeel Innerwald. In 3 minuten ben je in het centrum van Sölden, de shuttle gaat tot 22:00 terug naar Innerwald.

Pension Innerwald wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat wij heerlijke maaltijden voor je bereiden en ervoor zorgen dat het chalet schoon en gezellig is. De catering service omvat o.a. 7x ontbijt en 6x drie-gangen diner. Met deze service hoef je je dus nergens meer druk om te maken en kun je volop genieten van alles wat het Ötztal je te bieden heeft!

 

Indeling

Ruim en sfeervol chalet met een ruime, gezellige stube met verschillende eethoeken geschikt voor 21 personen. In totaal zijn er 11 slaapkamers. Zes slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Drie slaapkamers met een 1-persoonsbed en twee slaapkamers met drie 1-persoonsbedden. Drie badkamers met een douche. Twee en-suite badkamers met bad of douche en toilet. Drie aparte toiletten. Uiteraard beschikt het chalet ook over een afgesloten fietsgarage.

Accomodatie in Sölden
De sfeervolle 'stube'
Accomodatie in Sölden
Eenvoudig, maar comfortabel slapen
Accomodatie in Sölden

Heeft u interesse voor de wintersport voor deze toplocatie kijk dan snel op:

HAUS INNERWALD

Oostenrijks fietsen op zijn best