© 2016 by CookEnRoute and T.T. Spriensma Photography

Algemene Voorwaarden

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

PARTNERS

Team work makes the dream work

Hier vind je onze partners. Partners waarmee we samenwerken en partners die garant staan voor een ultieme vakantie beleving.

UNIEKE SPORTWEKEN VOOR ALLE DUURSPORTERS

Je geniet van het sporten op de mooiste plekken in de Alpen. Samen met een enthousiast team in een comfortabel verblijf.

Jij bent vast gek op de bergen! Daarnaast ben je wellicht ook nog een trailrunner, triathleet, wielrenner of andere duursporter met een avontuurlijke instelling. Gaaf! Dan maken we je vast blij met onze unieke sportreizen op de mooiste plekken in de Alpen. Het hele jaar door kun je met ons op pad!

LUXE CATERED CHALET

Chalet AlpeLune ligt op 1450 meter hoogte in het Nationaal Parc des Ecrins in Zuid Frankrijk en is een perfecte uitvalsbasis voor iedereen die van een actief buiten- en bergsportleven houdt. 

 

Trek je berg-, ski, sneeuwschoen- of fietsschoenen aan en je avontuur kan voor de deur beginnen! We helpen je graag op weg voor elke outdoor activiteit die jij met je vrienden of gezin wilt doen.

HET IDEALE BASISKAMP VOOR AVONTUREN IN DE BERGEN

Ben jij graag buiten? Een beetje actief of zelfs héél erg actief? Alleen, als stel of gezin? Dan kom jij zéker aan je trekken in onze achtertuin. Tijdens het ontbijt word je geïnspireerd door de bergen en valleien waar je op uit kijkt.

's Winters is het heerlijk om hier je wintersportvakantie door te brengen. Ons hotel zit naast de piste, als je wilt regelen wij je skipas zodat die op je kamer ligt bij aankomst en kun je van vroeg tot laat skiën.

CHARME-CAMPING, KLEINSCHALIG, PRACHTIG UITZICHT

Onze camping ligt op de flanken van nationaal natuurpark ‘Les Ecrins’ op 1450 meter hoogte: voor de tent trek je je wandelschoenen aan en je hike kan direct beginnen. Kamperen is hier nog echt kamperen. Je kijkt uit op prachtige rotsmassieven, diepe afgronden en de indrukwekkende gletsjer Pelvoux. De drie sterren staan garant voor schoon sanitair met warme douches en een goede service.

Pure Alps, waar de bergen nog ruig zijn

BASECAMP

Waar avonturen beginnen, geschiedenis wordt geschreven en een ieder zijn avontuurlijke weg kan vinden in een prachtig outdoor mekka