© 2016 by CookEnRoute and T.T. Spriensma Photography

Algemene Voorwaarden

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

PUUR NATUUR

Live life with a little spice

Dé Ingrediënten

  • Vanuit jouw eigen locatie

  • Onbezorgd en relaxt vakantie vieren

  • Catering door CookEnRoute

  • Ideaal voor families, vrienden, collega’s of met je sportlub.

 

Bereidingswijze:

 

CookEnRoute biedt jou de gelegenheid jezelf te verwennen met een overheerlijk diner thuis, in de ambiance van jouw eigen vakantiewoning. Je kiest een mooie locatie en wij zorgen voor de catering ! De ideale combinatie van vrijheid, privacy en verzorging.

Eventuele kinderen kunnen onbezorgd rondrennen zonder de stress over etiquette in een restaurant. En natuurlijk maken wij voor hen een heerlijk en kindvriendelijk menu.

 

Stel je je eens voor……je zit met een goed glas wijn heerlijk buiten te genieten, terwijl wij voor jou een voortreffelijk 3 of 4 gangen diner bereiden, samengesteld uit verse seizoensgebonden producten.

 

Wij bieden menu’s die zijn geïnspireerd op het dagelijkse aanbod van lokale producten. Groente, fruit, vis en vlees. Oosterse invloeden, maar natuurlijk ook de lokale specialiteiten. De keuze is helemaal aan jou! Vegetarisch of een speciaal dieet, geen enkel probleem. Wij passen het menu graag voor je aan.

 

Behoefte aan extra sfeer? Wij brengen ons eigen serviesgoed mee om voor jou een prachtig gedekte tafel te verzorgen.

Het spreekt voor zich dat wij de keuken weer schoon achter laten. Het is immers vakantie!

Ultiem genieten

 

Puur, vers en het liefst locale producten. Na een heerlijke dag buiten staat er een heerlijk diner voor u klaar. Aanschuiven, genieten en verder nakletsen over de dag...

Wij verzorgen s’ochtends vroeg het uitgebreide continentaal ontbijt, terwijl je je nog een keer lekker omdraait of een verkwikkende douche neemt. Je hoeft dus niet meer vroeg naar de bakker te gaan, maar je kunt lekker aan tafel aanschuiven. Op de ontbijttafel zelf of in buffetvorm vind je ondermeer verschillende verse broodjes, stokbrood en croissants, koffie, diverse thee, vruchtensappen, melk, vleeswaren, kaas, eieren, diverse jam, yoghurt, muesli's en fruit. Dé ingrediënten voor een lange dag buiten.

Ontbijt

Wij verzorgen een versbereid restaurant waardig drie- of vier gangen diner. We werken met gerechten die volgens ons de juiste balans hebben. De porties zijn ruim voldoende, zodat je alle energie voldoende kan aanvullen en de volgende dag weer volop kan genieten van de omgeving.

Indien mogelijk proberen we zoveel mogelijk te werken met locale en verse producten.

Zijn er bepaalde (dieet-) wensen, vraag ons van te voren even naar de mogelijkheden.

Diner

HOMECOOKING

Happiness is homemade