© 2016 by CookEnRoute and T.T. Spriensma Photography

Algemene Voorwaarden

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

FIETSCATERING

Als je los laat, heb je twee handen vrij

LOCATIE

'Waar de bergen zijn, zijn wij'. Een slogan die alles tot een mogelijkheid maakt. Naast dat wij een heel aantal gebieden kennen staat uw eigen voorkeur natuurlijk voorop! Neem gerust contact op om het eens door te nemen.

Jouw fietsvakantie met zorg samengesteld, wielrennen of mountainbiken, op de door jouw uitgezette locatie, fietsreizen, bagagetransport, sportief of bourgondisch, fietsevenementen. Kijk eens onder de 'reizen' om op wat ideeën te komen

FIETSREIZEN

ACCOMMODATIE

Van tent tot luxe chalet. voor ieder wat wils! Door onze jarenlange ervaring in de Alpen kennen we een aantal bijzonder aangename accommodaties, maar we laten ons graag inspireren door uw eigen inbreng  

CATERING

YOUR PASSION

You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

 

Wij weten door onze jaren lange ervaring met fietsers goed wat belangrijk is als je fietst. Een lekkere verse maaltijd met de juiste samenstelling, waar je de volgende dag weer goed op kunt fietsen.

Na een lange dag op het zadel wil je gewoon lekker relaxen met je vrienden. Geen zin om te koken en de boodschappen te doen. Lekker zitten, nakletsen wat drinken om vervolgens aan te schuiven wanneer het eten klaar is. Wij regelen alles voor je en maken op jouw vakantieplek een heerlijk verse drie gangen diner.

Uiteraard houden wij rekening met voorkeuren en dieetwensen.

Maak je een fietstocht van plek naar plek? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn met bijvoorbeeld bagagevervoer, lunches of diners op verschillende locaties.

Zin om met een groep te gaan fietsen maar nog geen concreet plan? CookEnRoute kent veel mooie plekken en accommodaties. Bel of mail ons gerust.

Your Passion

Inspanning is ontspanning, demarreren, Mt Ventoux, fietsbroek, Campagnolo, La Marmotte, genieten, afzien, voldoening, lekker en gezond eten...

Gepassioneerd

 

De mate van catering kan  je zelf bepalen, te denken valt aan:

Standaard:

  • uitgebreid ontbijt

  • 3 gangen diner

 

Optioneel:

  • lunches op locatie

  • 17.00 uurtje/snack bij terugkomst

  • Lunchpakketjes

  • Welkomstborrel