© 2016 by CookEnRoute and T.T. Spriensma Photography

Algemene Voorwaarden

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

FIETSREIZEN

Jouw weg op de fiets

Een icoon in de fietswereld. Menig strijd is hier gestreden en kan dan natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Ondanks dat de Mt Ventoux een 'losstaande' berg is kan er in de omgeving ook prachtig gefietst worden. De ideale opbouw is natuurlijk 2 tot 3 dagen te gebruiken als acclimatisatie rondjes. Denk hierbij aan de schitterende tocht langs de Dentelles de Mt Mirailles en de ronde via de Col de la Madeleine en de Gorges de la Nesque. 

Het Oetztal staat onder andere bekend om zijn felbegeerde Oeztal RadMarathon. Een monstertocht die de echte doorgewinterde fietser toch zeker aan zijn 'ticklist' wil toevoegen. Vanuit een eenvoudige maar bijzonder gunstig gelegen locatie in Sölden kunnen wij jouw voorbereiding en vakantie tot een ongeëvenaard succes laten worden!

Buiten het evenement kan je hier natuurlijk ook een geweldige fiets/ buitensport vakantie beleven. Denk aan het beklimmen van de Timmelsjoch, de Gletsjerstrasse van de Rettenbachferner of de schitterende beklimming naar het hoogst gelegen skidorp Kuhtai!  [lees verder...]

bekendste col in de Alpen en voor iedere fietser natuurlijk een must-do! Ook in deze regio valt er natuurlijk meer te fietsen en prachtige programma's samen te stellen. Denk aan het beklimmen van de Col d'Ornon als mooie acclimatisatie tour waarna in de rest van de dagen de Croix de Fer, Col du Lautaret eventueel in combinatie met de Col du Galibier, het dal van La Berarde en natuurlijk de Alpe d'Huez zelf gefietst kunnen worden. Aangezien wij jaren in deze regio gewerkt hebben kennen we ook de minder bekende maar bijzonder uitdagende fiets mogelijkheden.

Niet minder bekend in deze regio is natuurlijk de befaamde cyclo 'La Marmotte'. Ook tijdens dit grootse evenement kunnen wij voor een onbezorgde fietsvakantie zorgen!

Letterlijk onze achtertuin! De mogelijkheden hier zijn wederom ontelbaar echter met dat verschil dat het minder druk zal zijn als in de populairdere fietsbestemmingen. Dit neemt echter niet weg dat er schitterend gefietst kan worden en vergeet ook niet de Tour de France beklimmingen als de Col d'Izoard, Col d'Angel of de Joop Zoetemelk trainingsberg de Col du Granon. Naast deze grote namen zijn er tal van schitterende tochten te fietsen van kortere tot ruim 100km lange dagtochten.